MetteM

MetteM er et bittelite kommunikasjonsbyrå, startet og drevet siden 2008 av Mette Martinsen.

Jeg er utdannet typograf, med etterutdanning i journalistikk og foto. Jeg har lang erfaring og mangfoldig kursing innen grafisk design og visuell kommuniksjon. Jeg har flere gode hjelpere som jeg samarbeider med etter behov. Jeg jobbet 19 år i Laagendalsposten, som typograf (grafiker) og journalist. Etter det var jeg daglig leder i Kongsberg og Omegns Turistforening i drøye 7 år. Min egen virksomhet vokste fram ved siden av disse jobbene, med mye gratis-arbeid for byens kulturliv, men etter hvert også med betalte oppdrag.

I Lp har jeg drevet med allsidig grafisk produksjon, grafisk design av spesialsider og magasiner, bildebehandling, nyhetsgrafikk, og deskarbeid. Gjennom deltakelse i redesignprosjekter var jeg med på å bringe avisa fram til utmerkelsen «Europas best designede lokalavis» i 2001.

Jeg fikk etterutdanning i journalistikk, og virket som journalist og fotograf de to siste åra i Lp. I turistforeningen var jeg eneste ansatte mesteparten av tida. Jobben innebar oppfølging av frivillige og administrasjon, og allsidig informasjonsarbeid, bl.a. redigering og produksjon av medlemsblad og nettsider.

I min egen virksomhet, MetteM, lager jeg alle slags trykksaker, grafisk design, fotograferer og skriver. Kongsberg Krim fikk kommunens skiltdiplom i 2012 for min grafiske profilering gjennom mange år. Jeg er fast «hustypograf» hos Lågdalsmuseet. Jeg har produsert bøker for flere små forlag. For Kongsberg kommune både fotooppdrag og trykksaker. Gjør mange småjobber for kulturlivet i byen, ikke minst Kongsberg Teaterlag, som jeg har forsynt med plakater mm. i over 15 år.

Ta gjerne kontakt!